Om lygtesalg.dk

Lygtesalg.dk er en af Danmarks førende detailhandlere indenfor lommelygter. Vi gør vores bedste for at levere mange af de produkter, som kan hjælpe den travle håndværker, murer, fisker og en masse andre. Netop derfor ved vores kunder, at vi er en virksomhed, som leverer produkter af høj kvalitet og service.

I dag satser vi 100% på E-handel, og vi har et hastigt voksende produkt-sortiment. Vores mål er at, vi yder Danmarks største og bedste service. Derfor er der mulighed for kontakt gennem chatten, telefon, e-mail og så kan i skam også finde os på Facebook. Skriver du ind til os indenfor åbningstiderne, får du svar med det samme.

Vi vil sikre det højeste service niveau ved:

  • At yde hurtig og billig levering.
  • At have faguddannet personale du kan komme i kontakt med.
  • At have et brugervenligt site.

Vi vil sikre vores kunder let tilgængelighed og sikker adgang til kvalitets lygter.

www.lygtesalg.dk

Tlf. 28 20 28 28
e-mail: kontakt(at)lygtesalg.dk

Lygtesalg.dk er ejet af:

LED-SALG.dk ApS
Rådhusparken 33
3450 Allerød

CVR: 33162294

Alt indhold på disse sider skal betragtes som Lygtesalg.dk, eller underleverandørers ejendom. Informationen er beskyttet gennem bl.a. ophavsret, markedsførings- og varemærker. Dette indebærer at varemærker, firmanavne, produktnavne samt information om produkter gældende bl.a. billeder og grafik, design, layout og andet uvilkårligt indhold ej må kopieres eller anvendes uden eksplicit samtykke (skriftligt) fra Lygtesalg.dk.